KD VERTALINGEN
KD Vertalingen is gespecialiseerd in beëdigde en gelegaliseerde vertalingen. Wij zijn dus the place to be voor de vertaling, beëdiging en legalisatie van al uw officiële documenten zoals diploma’s, vonnissen, notariële aktes, huwelijks- en geboorteakte, of alle andere documenten van de burgerlijke stand. Een beëdigd vertaler plaatst zijn stempel, handtekening en waarheidsverklaring op de vertaling. Zo bevestigt hij officieel dat de vertaling volledig en waarheidsgetrouw, en verleent hij de tekst wettelijke kracht.

KD Vertalingen levert niet alleen beëdigde en juridische vertalingen af, maar verzorgt ook de vertaling van uw algemene teksten. Dit zijn vertalingen waarvoor de vertaler geen uitgebreide vakspecifieke kennis of ervaring nodig heeft. Dit geldt bijvoorbeeld voor publiciteit, handleidingen, websites en zakelijke communicatie. We vertalen ook van het Engels naar het Spaans, en omgekeerd.

KD Vertalingen biedt zowel beëdigde als gewone tolkdiensten aan. Onze particuliere klanten doen meestal een beroep op onze beëdigde tolk voor de voltrekking van hun burgerlijk huwelijk, of het afleggen van hun praktisch rijexamen. Daarnaast stellen wij onze tolken ook ter beschikking van bedrijven die buitenlandse handelspartners ontvangen, of die zelf op buitenlandse handelsmissie gaan.