VERTALINGEN.NL
ROTTERDAM • Vertalingen.nl is onderdeel van Vertaalbureau Translingua t.t.i. B.V. te Rotterdam, opgericht in 1979. Met meer dan 30 jaar vertaalervaring mogen wij ons met recht dé professional op vertaalgebied noemen. Daarnaast zijn we medeoprichter van de Vereniging van Vertaalbureaus in Nederland (VViN), voorheen ATA (Association of Translation Agencies).

Als een van de grotere vertaalbureaus van Nederland leveren we een voortdurende inspanning om onze dienstverlening te optimaliseren, zodat we u nóg beter van dienst kunnen zijn. Onze organisatie kenmerkt zich door een snelle vertaalservice, scherpe tarieven en de levering van kwaliteitsvertalingen aan een brede doelgroep.

Ons dienstenpakket strekt zich uit over alle wereldtalen. Hiermee voorzien we bedrijfsleven en overheidsinstellingen van vertalingen en tolkdiensten in iedere gewenste taal.

Uw vertaalopdrachten worden verzorgd door zeer ervaren en uitsluitend native-speakers. Deze moedertaalvertalers zijn hoog opgeleid en hebben een ruime ervaring op de verschillende vakgebieden. Ze zijn geselecteerd op grond van hun taalkennis en deskundigheid. Iedere vertaalopdracht wordt toegewezen aan de vertaler met de meeste specifieke kennis van het onderwerp.

Om aan de hoge kwaliteitseisen te voldoen, worden alle vertalingen door een corrector nauwgezet gecontroleerd op grammaticale, stilistische en terminologische onjuistheden.

Al onze interne medewerkers hebben een taalstudie of vertaalopleiding gevolgd. We maken gebruik van een uniek, zelf ontworpen content management systeem dat ons in staat stelt de juiste vertaler, corrector of tolk aan uw opdracht te koppelen. Met deze unieke werkwijze kunnen we garanderen dat iedere door ons geleverde vertaling voldoet aan de strengste kwaliteitseisen.

Ons totaalconcept maakt ons uniek. Naast vertalingen bieden we een breed scala aan aanverwante activiteiten, zoals: redactie, tolkenservice, redigeerservice, besparen op vertaalkosten en opmaak- en drukwerk.
mail ons
0031.(0)10 436 4666
Oostmaaslaan 33c
3063 AN Rotterdam, Nederland
breng me hierheen